Μηδενική προμήθεια στο Χάμαρμπι-Έλφσμποργκ από τη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη συνεχίζονται και το ίδιο συμβαίνει και με τα προγράμματα προσφορών** από τις εταιρίες στοιχημάτων. Ο… εκλεκτός αγώνας σε μία από αυτές, τη Novibet, είναι εκείνος που διεξάγεται απόψε στο πλαίσιο του σουηδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Χάμαρμπι και Έλφσμποργκ. Πρόκειται για έναν αγώνα που προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα, γεγονός που σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, η προμήθεια είναι μηδενική και δεύτερον οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά έχουν αυξηθεί ελαφρώς.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε κάποιες αυξημένες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Χάμαρμπι και Έλφσμποργκ. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, γεγονός που σημαίνει ότι ξεπερνούν αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet έχουν ως εξής: 2.56 για νίκη της Χάμαρμπι, 3.85 για ισοπαλία και 2.85 για νίκη της Έλφσμποργκ. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της Novibet, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Χάμαρμπι-Έλφσμποργκ, πριν την έναρξή του στις 20:00. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Οι δύο αυτές ομάδες αγωνίστηκαν ξανά την προηγούμενη εβδομάδα με την Novibet να ανακοινώνει ξανά 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία