0% γκανιότα στο Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ. από την στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και στους αγώνες της Premier League που διεξάγονται σήμερα. Η προσφορά επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στα επιλεγμένα σημεία ενός σημερινού κορυφαίου αγώνα και συγκεκριμένα σε αυτόν που διεξάγεται ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet ισχύει μόνο για τον αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξή του στην αγορά του 1Χ2. Και όσοι παίχτες την εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Αύξηση αποδόσεων χωρίς αύξηση ρίσκου

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Premier League έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η καθιερωμένη προμήθεια που ευθύνεται κανονικά για τη μείωσή τους. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: 2.41 για νίκη της Τότεναμ, 3.44 για ισοπαλία και 3.30 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι δεν έχουν μειωθεί, μέσω της σημερινής προσφοράς της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να διεκδικήσει κανείς τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά της Goalbet θα πρέπει απλά να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν την έναρξη του αγώνα στις 22:00. Και, εφόσον προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξει αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Η Goalbet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και χτες επέλεξε αγώνα της Premier League για να ανακοινώσει την προσφορά της 0% γκανιότας και πιο συγκεκριμένα ο αγώνας Σουόνσι-Άρσεναλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία