Αυξημένες αποδόσεις στο Γερμανία-Μεξικό ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η εταιρία στοιχηματισμού Goalbet ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα μία από τις πιο συμφέρουσες προσφορές που είναι διαθέσιμες στο online στοίχημα: αυτή της 0% γκανιότας, η οποία αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις, υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα.

Η συγκεκριμέη προσφορά δε θα μπορούσε παρά να ενεργοποιηθεί και σήμερα, που έχει προγραμματιστεί ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Γερμανία και Μεξικό. Η εν λόγω αναμέτρηση προσφέρεται με 0% γκανιότα στη νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Goalbet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Περισσότερα κέρδη στα στοιχήματα του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να αλλάξουν κάποια από τις συνήθειες τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Γερμανία-Μεξικό, εκεί που βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η προμήθεια του bookmaker, η γκανιότα, βρίσκεται στο 0%. Έτσι, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί, και έχουν ως εξής: 2.04 για νίκη της Γερμανίας, 3.67 για ισοπαλία και 4.07 για νίκη του Μεξικό. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους αποδόσεις.

 

Τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα. Αυτό θα πρέπει να αφορά σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Γερμανία-Μεξικό και να τοποθετηθεί πριν τις 21:00 που ξεκινά ο αγώνας. Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη, προκειμένου να αποφέρει οποιοδήποτε κέρδος, πόσο μάλλον τα αυξημένα που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχηματισμού Goalbet.

Η Goalbet ανακοίνωσε 0% γκανιότα και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών μεταξύ της Πορτογαλίας και της Χιλής.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία