Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του Champions League, χάρη στο γεγονός ότι διατηρεί 0% γκανιότα από τα στοιχήματά τους. Αναλυτικότερα, η προσφορά αφορά στα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2, όπου οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα ο Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, ανακοινώνει τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα του Champions League: 8.50 για νίκη της Σάλκε, 4.90 για ισοπαλία και 1.47 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και χτες είχε Champions League και χτες 0% γκανιότα για τα μέλη του Stoiximan στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία