ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet στρέφει το βλέμμα της στα γήπεδα του μπάσκετ ανά την Ευρώπη, όπου σήμερα διεξάγονται οι αγώνες του Champions League, και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της που θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάποιοι από τους παίχτες, μάλιστα, θα μπορούν να τοποθετήσουν και στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε έναν επιλεγμένο αγώνα, καθώς η Novibet προσφέρει μία από τις σημερινές αναμετρήσεις της διοργάνωσης με 0% γκανιότα*.

Η σημερινή προσφορά** της Novibetη οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ισχύει για την αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χαποέλ Ιερουσαλήμ και είναι υπεύθυνη για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους – περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Αυξημένες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία

Χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή στον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χαποέλ Ιερουσαλήμ έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε εκείνους που θα καλύψουν τους δύο απλούς όρους της προσφορά**: πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και, δεύτερον, να προβλέψουν σωστά το νικητή. Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ενώ παράλληλα θα έχουν και τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όλες οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet για τον σημερινό αγώνα μπάσκετ του Champions League είναι ανταγωνιστικές, αλλά αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του νικητή ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.60 για νίκη της ΑΕΚ και 2.65 για νίκη της Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Χάρη σε αυτές, τα πιθανά κέρδη μπορούν να είναι αυξημένα, χωρίς να απαιτούν μεγαλύτερο ρίσκο από πλευράς παιχτών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία