Κούμπαν-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Πέρα από άκρως ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου, η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει στο αγωνιστικό της πρόγραμμα και έναν αγώνα μπάσκετ που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετά στοιχήματα. Πρόκειται για αυτόν της Euroleague ανάμεσα σε Λοκομοτίβ Κούμπαν και Μπαρτσελόνα, ο οποίος μάλιστα προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet. Αυτό δε μπορεί να σημαίνει παρά ένα μόνο πράγμα: όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα και προβλέψουν σωστά το νικητή θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη που υπόσχεται η Novibet στον συγκεκριμένο αγώνα μπάσκετ είναι αυξημένα, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή αγώνα. Η 0% γκανιότα* σημαίνει και μηδενική προμήθεια, γεγονός που ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η Novibet δε διατηρεί προμήθεια από τα στοιχήματα των μελών της, οι αποδόσεις παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς δε μειώθηκαν ποτέ.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα μπάσκετ: 1.78 για νίκη της Κούμπαν και 2.26 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται, μάλιστα, για αποδόσεις που οι παίχτες του στοιχήματος δε θα βρουν πουθενά αλλού. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η Novibet είναι η μόνη ιστοσελίδα που διατηρεί 0% γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα, οι αποδόσεις της είναι οι κορυφαίες ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά** της Novibet δεν έχει παρά να τοποθετήσει εγκαίρως τα στοιχήματά του στην αγορά του νικητή. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 και οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν νωρίτερα τα στοιχήματά τους. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που ισχύουν στην προσφορά** της Novibet. Όσοι επιθυμούν, άλλωστε, να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα* δεν είναι υποχρεωμένοι ούτε να ρισκάρουν κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε να τζιράρουν την αξία των κερδών τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια αφού διαθέτει online αλλά και live καζίνο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία