Αυξημένες αποδόσεις σε πέντε αγώνες από τη Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με αυξημένες αποδόσεις στα ντέρμπι των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, συμπεριλαμβάνοντας πέντε νέους αγώνες στην προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις». Πρόκειται για μια προσφορά που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και προσφέρει αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες.

 

Οι αποδόσεις αυτές είναι αυξημένες, χάρη στη μείωση της γκανιότας που διατηρεί από αυτούς η Mybet. Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που διατηρούν οι bookmakers και η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων σε κάθε σημείο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η προμήθεια αυτή μειώνεται, οι αποδόσεις αυξάνονται.

 

Η Mybet, μάλιστα, δεν έχει επιλέξει όποιους κι όποιους αγώνες για τη συγκεκριμένη προσφορά. Σε αυτή συμμετέχουν κάποια ντέρμπι των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο, όπως η αγγλική Premier League, η ιταλική Serie A και η ισπανική Primera Division. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που προσφέρονται με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής:

 

  • Σαουθάμπτον - Τότεναμ (στις 25 Απριλίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%).
  • Ίντερ - Ρόμα (στις 25 Απριλίου, στο πλαίσιο της Serie Α, με αποδόσεις στο 104,11%).
  • Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στις 26 Απριλίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%).
  • Άρσεναλ -Τσέλσι (στις 26 Απριλίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%).
  • Τορίνο - Γιουβέντους (στις 26 Απριλίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,11%).

 

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στους παραπάνω αγώνες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 – μιλάμε για αποδόσεις που βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών, έως και κατά 104,11%. Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπτωση που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα σε έναν ή περισσότερους αγώνες, θα λάβουν και αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία