Κορυφαίες αποδόσεις στο Γερμανία-Αργεντινή προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, στρέφει σήμερα την προσοχή των μελών της στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που δίνουν οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου για να ξεκινήσουν σύντομα τα προκριματικά του EURO 2020 και ξεχωρίζει έναν από τους σημερινούς αγώνες, προκειμένου να ανακοινώσει τη νέα της προσφορά**. Η προσφορά** αυτή υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γερμανία-Αργεντινή και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στο 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Γερμανία-Αργεντινή με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της στοσελίδας στοιχήματος Novibet έχει αυξήσει τις επιλεγμένες αποδόσεις και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα, σε ένα από τα σημεία του 1Χ2 του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, παρόλο που δε θα έχουν ρισκάρει παραπάνω. Τα κέρδη που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Από τη στιγμή που ο αγώνας ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή προσφέρεται με 0% γκανιότα*, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής, στο πλαίσιο της προσφοράς**: 1.88 για νίκη της Γερμανίας, 4.00 για ισοπαλία και 4.50 για νίκη της Αργεντινής. Οι αποδόσεις αυτές θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, έως την έναρξη του αγώνα, και υπόσχονται να ανταμείψουν με εξίσου αυξημένα κέρδη όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία