Κατάρ – Ν. Κορέα με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχηματισμού Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου περιλαμβάνει και τους προκριματικούς αγώνες των εθνικών ομάδων των χωρών της Ασίας για το Μουντιάλ του 2018 και το Κατάρ υποδέχεται τη Ν. Κορέα, σε έναν αγώνα που μπορεί να μην εντυπωσιάσει με θέαμα, αλλά θα εντυπωσιάσει με αποδόσεις – με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Χάρη στην προσφορά** της, άλλωστε, η Novibet έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις και αυξημένα κέρδη

Όπως γνωρίζει κάθε παίχτης του στοιχήματος, οι αυξημένες αποδόσεις σημαίνουν και αυξημένα κέρδη. Υπό κανονικές συνθήκες, όμως, σημαίνουν και αυξημένο ρίσκο. Ωστόσο, οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος δε συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο, καθώς αποτελούν αποτέλεσμα της προσφοράς** της 0% γκανιότας*.

Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις δε μειώνονται όπως συνήθως, εξαιτίας της προμήθειας που διατηρεί η γκανιότα*, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα – σε υψηλότερα από τον μέσο όρο της αγοράς. Και, φυσικά, υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, αρκεί να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα των προκριματικών Ασίας: 5.70 για νίκη του Κατάρ, 3.75 για ισοπαλία και 1.77 για νίκη της Ν. Κορέας. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, για τον πολύ απλό λόγο ότι η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, ενώ οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά και έχουν μειώσει τις δικές τους αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Στην προσφορά** συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2, σε ένα από τα τρία σημεία με τις αυξημένες αποδόσεις. Επιπλέον, συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:00. Τέλος, τα επιπλέον κέρδη θα δικαιούνται όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Novibet ανακοινώνει μηδενική γκανιότα* στους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ ύστερα από τον ευρωπαϊκό αγώνα Σουηδίας-Γαλλίας σειρά έχει σήμερα Το Κατάρ με την Ν.Κορέα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία