Πορτογαλία-Χιλή με ενισχυμένη αξία στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι αποδόσεις είναι το παν σε κάθε στοίχημα και σε κάθε αγώνα που προσφέρεται για προβλέψεις στο διαδίκτυο. Έτσι και ο ημιτελικός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Πορτογαλία και Χιλή κρίνεται κυρίως από τις αποδόσεις του, όσον αφορά στους παίχτες του στοιχήματος. Και όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της Novibet θα ικανοποιηθούν και με το παραπάνω από τις προσφερόμενες αποδόσεις, αφού η στοιχηματική εταιρεία φρόντισε να ενισχύσει κάποιες από αυτές.

Πρόκειται για τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού ημιτελικού, οι οποίες προσφέρονται με 0% γκανιότα* και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Πορτογαλία-Χιλή

Ο αγώνας ανάμεσα σε Πορτογαλία και Χιλή, λοιπόν, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί (όπως γίνεται συνήθως, για να εξασφαλίσει προμήθεια ο bookmaker), αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Χάρη στην προσφορά**, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για την αγορά του 1Χ2 στον σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών: 2.50 για νίκη της Πορτογαλίας, 3.35 για ισοπαλία και 3.25 για νίκη της Χιλής. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν ενισχυθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Εξάλλου, οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στο Πορτογαλία-Χιλή και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις σημερινές ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Πορτογαλία-Χιλή. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, 21:00. Τέλος, θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ανάλογα των ενισχυμένων αποδόσεων. Επιπλέον, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα μπορούν να προχωρήσουν από την πρώτη στιγμή σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, για να απελευθερωθούν, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**.

Η προηγούμενη αναμέτρηση της Πορτογαλίας για το Κυπέλλο Συνομοσπονδιών ήταν με την Ρωσία και η νόμιμη ιστοσελίδα Novibet τον είχε προσφέρει με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία