Λας Πάλμας – Βαλένθια με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet συνεχίζει να έχει καρφωμένο το βλέμμα της στην Ιβηρική χερσόνησο και στον αγώνα της ισπανικής Primera Division που απομένει, για να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική. Ο αγώνας αυτός φέρνει αντιμέτωπες τις Λας Πάλμας και Βαλένθια και καταφέρνει να ξεχωρίσει στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων της Championsbet, για έναν ακόμη λόγο – προσφέρεται με 0% γκανιότα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα κάποιες από τις αποδόσεις να έχουν αυξηθεί. Ουσιαστικά, πρόκειται για τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες δεν έχουν μειωθεί, εξαιτίας της επιβολής της γκανιότας, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Χωρίς τη συγκεκριμένη προμήθεια, άλλωστε, η Championsbet δεν έχει λόγο να μειώσει στις αποδόσεις που ανακοινώνει.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα της Primera Division: 2.71 για νίκη της Λας Πάλμας, 3.48 για ισοπαλία και 2.89 για νίκη της Βαλένθια. Οι αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν μέσω της Championsbet. Άλλωστε, κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους, διατηρώντας κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, ισχύει έως τις 21:45, ώρα έναρξης του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις θα πρέπει να τοποθετήσουν νωρίτερα τα στοιχήματά τους και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Και, σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία