Νάπολι-Ίντερ με 0% γκανιότα από την Championsbet

Κάθε ημέρα περιέχει και μια νέα ευκαιρία για τα μέλη της Championsbet να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο ποδόσφαιρο. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, δεν παραλείπει να αυξήσει τις αποδόσεις σε έναν επιλεγμένο αγώνα σε καθημερινή βάση, προσφέροντας στα μέλη της την ευκαιρία να εισπράξουν εξίσου αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι αποδόσεις στους αγώνες που επιλέγει η Championsbet αυξάνονται, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Με λίγα λόγια, οι υπεύθυνοι αποφασίζουν να μη διατηρήσουν προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα να μη μειώνουν τις αποδόσεις. Και τα σημεία αυτά είναι κατά κανόνα τα τρία που αφορούν στην αγορά του 1Χ2.

 

Σήμερα, λοιπόν, θα δουν αυξημένες αποδόσεις όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Νάποιλι και Ίντερ. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο του Coppa Italia και ξεκινά στις 21:45. Μέχρι εκείνη την ώρα, λοιπόν, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις – η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, δεν ισχύει για τα live στοιχήματα.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε για τον σημερινό αγώνα του Coppa Italia η Championsbet έχουν ως εξής: 1.72 για νίκη της Νάπολι, 3.72 για ισοπαλία και 5.87 για νίκη της Ίντερ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις συγκαταλέγονται, μάλιστα, ανάμεσα στις υψηλότερες της αγοράς και κρίνονται άκρως ανταγωνιστικές – αν όχι κορυφαίες.

 

Για να εισπράξουν τα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της Championsbet, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, όλα με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα μπορούν να μεταφέρουν άμεσα από τον λογαριασμό τους.

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,κίνο,εικονικά αθλήματα και άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία