Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπέτις με 0% γκανιότα* στη Novibet

Υπάρχει… ζωή μετά το Champions League και το Europa League; Φυσικά και υπάρχει – ειδικά για τους παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες ποδοσφαίρου. Μπορεί οι δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις να ολοκληρώθηκαν για αυτή την εβδομάδα, αλλά οι αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης μόλις ξεκινούν, υποσχόμενοι θέαμα και άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες. Όπως είναι φυσικό, μάλιστα, συμμετέχουν και στις προσφορές** που ανακοινώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Ιδανικό παράδειγμα για τα παραπάνω αποτελεί ο σημερινός αγώνας της Primera Division ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet. Τι σημαίνει αυτό; Πως τα μέλη της Novibet έχουν αρχικά στη διάθεσή τους έναν ενδιαφέροντα αγώνα, από στοιχηματικής άποψης, ο οποίος μάλιστα αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, χάρη στο γεγονός ότι επιλεγμένες αποδόσεις του αυξήθηκαν.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, κάνει ακριβώς αυτό: εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η Novibet και αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον επιλεγμένο αγώνα. Και, από τη στιγμή που ο αγώνας αυτός είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Για να είναι σε θέση, βέβαια, να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, πριν την έναρξή του, στις 21:45. Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών. Άλλωστε, τα χρήματα αυτά θα προέρχονται από τον στοιχηματισμό σε αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Primera Division: 1.88 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.80 για ισοπαλία και 4.80 για νίκη της Μπέτις. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία