Αυξημένες αποδόσεις στο Champions League ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Champions League και είναι διατεθειμένα να επικεντρωθούν σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να μοιράζει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του Λεβερκούζεν-Ατλέτικο και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Λεβερκούζεν-Ατλέτικο με 0% γκανιότα

Όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τις σημερινές αυξημένες αποδόσεις της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν κέρδη μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις που αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί από την προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League και έχουν διαμορφωθεί στα εξής επίπεδα: 2.94 για νίκη της Λεβερκούζεν, 3.41 για ισοπαλία και 2.73 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία