Κροατία-Τουρκία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι ημέρες που διανύουμε είναι αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο και στα εθνόσημα των εθνικών ομάδων που αναμετρώνται για τα προκριματικά του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αγώνες, όπως ο σημερινός ανάμεσα σε Κροατία και Τουρκία, κρίνουν όχι μόνο τις ομάδες που θα συνεχίσουν να διεκδικούν μια θέση στο Μουντιάλ, αλλά και τους νικητές του στοιχήματος, που με τις προβλέψεις τους εξασφαλίζουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τα κέρδη που θα διεκδικήσει κάθε παίχτης, βέβαια, μπορούν να αυξηθούν, αν εκμεταλλευτεί κάποια σχετική προσφορά. Μία τέτοια, για παράδειγμα, θα βρουν σήμερα οι παίχτες στη νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, ο οποίος διατηρεί 0% γκανιότα στο Κροατία-Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο αγώνας διατίθεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Κροατία-Τουρκία, μέσω του Stoiximan, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις δεν έχουν επηρεαστεί από τη γκανιότα, με αποτέλεσμα να υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 1.58 για νίκη της Κροατίας, 4.15 για ισοπαλία και 7.80 για νίκη της Τουρκίας.

 

Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται άνω του μέσου όρου του ανταγωνισμού. Σε αντίθεση με τον Stoiximan, άλλωστε, οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με την ίδια πρόβλεψη.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά του Stoiximan θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Κροατία-Τουρκία, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45). Και, εφόσον η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν τα ανάλογα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία