ΑΕΚ-Στρασβούργο με ενισχυμένες αποδόσεις στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Το μπάσκετ και το Champions League έρχονται σήμερα στο προσκήνιο του αγωνιστικού προγράμματος και του στοιχηματισμού, με έναν από τους αγώνες να παρουσιάζει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού η ΑΕΚ υποδέχεται το Στρασβούργο, σε μια αναμέτρηση που διεξάγεται απόψε στις 19:30. Ο ίδιος αγώνας ξεχωρίζει και στο πρόγραμμα της νόμιμης εταιρείας στοιχημάτων Novibet, αφού προσφέρεται με 0% γκανιότα*.

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή αγώνα και υπόσχεται να ανταμείψει όσους προβλέψουν σωστά με κέρδη υψηλότερα από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Στρασβούργο θα δουν ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

0% γκανιότα* στο νικητή του ΑΕΚ-Στρασβούργο

Η προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet ισχύει μόνο στα δύο επιλεγμένα σημεία της αγοράς του νικητή και οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτά απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker. Γνωστή ως γκανιότα*, η συγκεκριμένη προμήθεια ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου οι εταιρείες στοιχημάτων να εξασφαλίσουν κέρδη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, όμως, η προμήθεια αυτή απουσιάζει και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις για υψηλότερα κέρδη

Έτσι, η Novibet ανακοινώνει ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα μπάσκετ του Champions League. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.60 για νίκη της ΑΕΚ και 2.64 για νίκη του Στρασβούργου. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι εταιρείες στοιχήματος του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία