Αυξημένες αποδόσεις στο Πόρτο-Μπάγερν από τον Stoiximan

H Πόρτο υποδέχεται απόψε τη Μπάγερν, στο πλαίσιο του Champions League, και οι παίχτες που θα αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη σε δύο προσφορές που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Πρόκειται για δύο προσφορές που αυξάνουν τις αποδόσεις σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και το αν θα σκοράρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers σε κάθε αγώνα και αυξάνει τις αποδόσεις. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα: 4.65 για νίκη της Πόρτο, 3.65 για ισοπαλία και 1.95 για νίκη της Μπάγερν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις προκύπτουν από την απουσία της γκανιότας και βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Δεν είναι, όμως, μόνον η αγορά του 1Χ2 που υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν απόψε στο Πόρτο-Μπάγερν. Όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του σκόρερ και επιλέξουν τον Ρόμπερτ Λεβανόφκσι της Μπάγερν θα δουν το συγκεκριμένο σημείο να συνοδεύεται από την υψηλότερη απόδοση, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αναλυτικότερα, το συγκεκριμένο σημείο συνοδεύεται από απόδοση 2.55, με αποτέλεσμα τα μέλη του Stoiximan να είναι σε θέση να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, στην περίπτωση που ο Πολωνός άσος καταφέρει να σκοράρει. 

 

Και οι δύο προσφορές, τέλος, αυξάνουν την αξία των στοιχημάτων, όχι μόνο επειδή υπόσχονται αυξημένα κέρδη, αλλά επειδή ζητούν ελάχιστα ανταλλάγματα. Εξάλλου, όσοι σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν τις δύο προσφορές δεν είναι αναγκασμένοι ούτε να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ούτε να τζιράρουν την αξία των αυξημένων κερδών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Την 0% γκανιότα ο Stoiximan ανακοίνωσε και για τους χτεσινούς αγώνες του Champions League ανάμεσα Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους-Μονακό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία