Ρεάλ Σαραγόσα – Βαγιαδολίδ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν έχουν σήμερα τον συνήθη πλούτο επιλογών στοιχηματισμού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες που μπορούν να τους αποφέρουν, όχι μόνο συνηθισμένα, αλλά και αυξημένα κέρδη! Όσοι, μάλιστα, στρέψουν το βλέμμα τους στην Ιβηρική χερσόνησο και στους αγώνες του Copa del Rey, θα εντοπίσουν μια εξαιρετική ευκαιρία, η οποία συνδυάζεται με τη σημερινή προσφορά** της Novibet.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα του online στοιχήματος επιλέγει καθημερινά έναν αγώνα ποδοσφαίρου, στον οποίο διατηρεί 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Και ο επιλεγμένος αγώνας σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Σαραγόσα και Βαγιαδολίδ, ο οποίος ξεκινά στις 23:00, στο πλαίσιο του ισπανικού Copa del Rey. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα αυτό μέσω της Novibet και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά**.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της Novibet έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα να αυξηθούν και να έχουν πλέον ως εξής: 2.30 για νίκη της Ρεάλ Σαραγόσα, 3.30 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Βαγιαδολίδ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα υπόσχονται οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων. Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, οι αποδόσεις της Novibet κινούνται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, τέλος, μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας και μορφής. Εφόσον πρόκειται για στοίχημα που έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και αφορά στην αγορά του 1Χ2, μπορεί να είναι μονό ή παρολί και να έχει οποιαδήποτε αξία. Σε κάθε περίπτωση, μάλιστα, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ρεάλ Σαραγόσα – Βαγιαδολίδ θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία