Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Μπορεί η αποψινή βραδιά να είναι αφιερωμένη στο Champions League, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι μόνοι άκρως ενδιαφέροντες αγώνες είναι αυτοί της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Παράλληλα, άλλωστε, διεξάγεται και ένα σημαντικό ντέρμπι στην Αγγλία, στο πλαίσιο του FA Cup, ο επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, όχι μόνο έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, αλλά υπόσχεται και αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της Novibet.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα του online στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα του FA Cup, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι αυξημένες και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη. Η απουσία της γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις (όπως συμβαίνει συνήθως, για να αποκομίσει κέρδος ο bookmaker) και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό ημιτελικό του FA Cup: 2.70 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 3.50 για ισοπαλία και 2.85 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τις αποδόσεις αυτές θα δουν μόνον όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Στη συγκεκριμένη προσφορά**, άλλωστε, δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κατορθώνουν να ξεχωρίσουν, σε σχέση με αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Οι υπόλοιπες εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αποψινό αγώνα, με αποτέλεσμα αυτές της Novibet να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά**, τέλος, ξεχωρίζει και χάρη στο γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες – σε αντίθεση με άλλες που ενδεχομένως ζητούν κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν. Το μόνο που ζητά, άλλωστε, είναι μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία