Εσπανιόλ-Ουέσκα με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Όσο πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας, οι εθνικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου επιστρέφουν και διεκδικούν ένα κομμάτι από τις προσφορές** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Την αρχή κάνει ο αποψινός αγώνας της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Ουέσκα, ο οποίος προσφέρεται με κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Η Novibet προσφέρει το Επσανιόλ-Ουέσκα με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Τα ανταλλάγματα που ζητά η σημερινή προσφορά** της Novibet, μάλιστα, είναι ελάχιστα.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Αναλυτικότερα, η Novibet ζητά μέσω της νέας προσφοράς** της από τους παίχτες να τοποθετήσουν απλά τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Ουέσκα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι νικητές θα εισπράξουν κανονικά κέρδη με τη μορφή μετρητών, αλλά τα χρήματα θα είναι περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στην απουσία της γκανιότας* και στις αυξημένες αποδόσεις.

Πρόκειται, άλλωστε, για μια από τις πιο συμφέρουσες προσφορές** που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων, αφού υπόσχεται αυξημένα κέρδη και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά**

Οι αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και διαμορφώνονται ως εξής: 1.80 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.85 για ισοπαλία και 5.32 για νίκη της Ουέσκα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά**, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία