Δωρεάν στοίχημα της Novibet για τους σκόρερ της εθνικής

Οι προσφορές** για το Μουντιάλ από τις  online στοιχηματικές εταιρίες  δεν έχουν σταματημό, όσο η διοργάνωση συνεχίζεται και, όπως είναι φυσικό, πολλές από αυτές αφορούν στην εθνική Ελλάδας. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, άλλωστε, δε θα μπορούσαν να αφήσουν την αγαπημένη των Ελλήνων έξω από το χορό των προσφορών** και τα μέλη τους επωφελούνται των ευκαιριών αυτών, προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους, να δουν τα χαμένα τους χρήματα να επιστρέφονται ή να κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα.

 

Δωρεάν στοίχημα για την εθνική Ελλάδας δίνει και η προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet, σε όλα τα μέλη της που στοιχηματίσουν σε έναν από τους αγώνες της, λίγο πριν την έναρξή τους. Αναλυτικότερα, κάθε μέλος της ιστοσελίδας που θα τοποθετήσει ένα στοίχημα τουλάχιστον 20 ευρώ (σε απόδοση 1.75 και τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξή του) σε κάποιον από τους αγώνες της εθνικής Ελλάδας δικαιούται ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 10 ευρώ.

 

Μόλις καταθέσουν το στοίχημά τους, θα δουν το δωρεάν να εμφανίζεται στο λογαριασμό τους. Αυτό μπορούν να το καταθέσουν αποκλειστικά στον ίδιο αγώνα της εθνικής μας και σε συγκεκριμένες αγορές. Πρόκειται για τις εξής:

 

  • Παίχτης που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα
  • Παίχτης που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα

 

Επιπλέον, το δωρεάν στοίχημα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της εταιρείας στις συγκεκριμένες αγορές θα πρέπει να αφορά αποκλειστικά σε Έλληνες παίχτες. Κοινώς, δε μπορούν να στοιχηματίσουν σε έναν από τους αντιπάλους της εθνικής.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά**, λοιπόν, τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο σε κάποιον από τους εναπομείναντες αγώνες (ή και στους δύο) της εθνικής Ελλάδας και να κρατήσουν τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία