Ανταμείβει τα στοιχήματα στις ελληνικές ομάδες του Europa League η Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet επικεντρώνει σήμερα το ενδιαφέρον της στους αγώνες του Europa League και έχει φυλάξει μια ξεχωριστή θέση για τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, ανακοινώνοντας μια σχετική προσφορά**. Απόψε, άλλωστε, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τράμπζονσπορ και ο ΠΑΟΚ τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και οι Έλληνες παίχτες αναμένεται να προτιμήσουν τους δύο αγώνες, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Στη διαδικασία στοιχηματισμού μπορούν, μάλιστα, να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή. Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει στοιχήματα στους δύο αγώνες ελληνικού ενδιαφέροντος, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί δύο σημείων, το οποίο να περιλαμβάνει ένα στοίχημα στον αγώνα της ΑΕΚ και ένα στον αγώνα του ΠΑΟΚ. Τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν είτε πριν την έναρξη των αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω και η συνολική τους απόδοση να είναι τουλάχιστον 4.00.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί στους επιλεγμένους αγώνες θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Άλλωστε, δεν έχει καμία σημασία το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Οι παίχτες που θα καλύψουν ολοκληρωτικά τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της Novibet θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, που θα τους επιτρέψει έπειτα να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το συγκεκριμένο στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία, αλλά η Novibet μοιράζει τρία τέτοια: ένα μικρής αξίας (για στοιχήματα αξίας 10-24,99 ευρώ), ένα μεσαίας (για στοιχήματα αξίας 25-49,99 ευρώ) και ένας μεγάλης (για στοιχήματα αξίας 50 ευρώ και άνω).

Να σημειώσουμε πως η Novibet εκτός το στοίχημα που χαρίζει σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν παρολί στους αγώνες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε και τον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ με 0% γκανιότα*. Προσφορές** που μπορούν να επωφεληθούν και όλοι οι 'Ελληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία