Μειωμένο ρίσκο στο Χιλή-Ουρουγουάη υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Για μια ακόμη φορά, οι αγώνες ποδοσφαίρου του Copa America αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των μελών της Novibet, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι και οι σημερινές προσφορές** της ιστοσελίδας στοιχημάτων επικεντρώνονται σε αυτούς (παράδειγμα η προσφορά** της 0% γκανιότας*). Μία από τις σημερινές προσφορές** της Novibet αφορά στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Χιλή και Ουρουγουάη και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα, αλλά δεν έχουν την τύχη στο πλευρό τους και χάσουν.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους στοιχηματίσουν στο Χιλή-Ουρουγουάη με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της Novibet;

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Χιλή-Ουρουγουάη, είτε πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω, ενώ δεν έχει καμία απολύτως σημασία το σε ποια αγορά θα τοποθετηθούν. Σημασία, όμως, έχει η αξία τους, η οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ευρώ.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα του αγώνα

Τα χαμένα στοιχήματα που θα καλύπτουν στο έπακρο τις απαιτήσεις της προσφοράς** θα δικαιούνται μια αποζημίωση συγκεκριμένης αξίας. Η αποζημίωση αυτή θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των επόμενων 24 ωρών από τη λήξη του Χιλή-Ουρουγουάη και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών, χωρίς τη χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό. Τέλος, τα πιθανά κέρδη του εν λόγω στοιχήματος χωρίς ρίσκο θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Novibet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία