Δωρεάν στοίχημα στο Γαλλία-Ρουμανία από τη Netbet

Η εταιρία στοιχημάτων Netbet ξεκινά την στοιχηματική κάλυψη του EURO 2016 με μια νέα προσφορά, την οποία θα μπορούν να διεκδικήσουν σήμερα όσοι στοιχηματίσουν στον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης ανάμεσα σε Γαλλία και Ρουμανία. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στο Γαλλία-Ρουμανία και το στοίχημα αυτό θα του χρησιμεύσει για να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο σε έναν από τους αυριανούς αγώνες της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικότερα, η Netbet χαρίζει στα μέλη της ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 10 ευρώ. Για να είναι σε θέση να το κερδίσουν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, πριν τη σέντρα του εναρκτήριου αγώνα της διοργάνωσης, στις 22:00 το βράδυ. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 2.00 και άνω.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα κερδίσουν ένα δωρεάν, ανεξάρτητα από το αν προβλέψουν σωστά ή όχι. Και το δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί αύριο στον λογαριασμό τους, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε έναν από τους εξής αγώνες: Αλβανία-Ελβετία, Ουαλία-Σλοβακία ή Αγγλία-Ρωσία. Το συγκεκριμένο στοίχημα, όμως, θα μπορεί να τοποθετηθεί αποκλειστικά πριν την έναρξη κάθε αγώνα, σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί το σημείο που θα επιλέξουν να συνοδεύεται και πάλι από απόδοση 2.00 και άνω.

 

Χάρη στην προσφορά της Netbet, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη στους αυριανούς αγώνες του EURO 2016, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Εμείς να σας θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα Netbet είχε ανακοινώσει προσφορά στους φιλικούς αγώνες για το Euro που εξασφάλιζαν στα μέλη της δωρεάν στοίχημα στους αγώνες του Euro.

 

Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες μπορούν να είναι και οι Έλληνες καθώς η Netbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από το 2014.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία