Νέα προσφορά στα εικονικά αθλήματα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει στα μέλη της, όχι μόνο την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε μια τεράστια λίστα πραγματικών αγώνων ανά τον κόσμο, αλλά και τη δυνατότητα να τοποθετούν στοιχήματα στα εικονικά αθλήματα, ακόμη και τις ημέρες που το αγωνιστικό πρόγραμμα ανά τον κόσμο δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η εταιρία στοιχήματος, άλλωστε, προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης προβλέψεων σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ και ιπποδρομιών.

Σήμερα, μάλιστα, 27 Αυγούστου, τα μέλη της Novibet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους εικονικούς αγώνες οποιουδήποτε αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, μέσω της νέας προσφοράς.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς στα εικονικά αθλήματα

Στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα εικονικά αθλήματα. Εφόσον δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, θα μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας στους αγώνες των εικονικών αθλημάτων και να διεκδικήσουν τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους.

Ανεξάρτητα από την τύχη των στοιχημάτων τους, όμως, οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν και μια ανταμοιβή, η οποία μπορεί να τους αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Η ανταμοιβή της Novibet στα εικονικά αθλήματα

Η ανταμοιβή της προσφοράς θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιονδήποτε αγώνα και θα έχει αξία ανάλογη αυτής των στοιχημάτων που τοποθέτησαν οι παίχτες στο πλαίσιο της προσφοράς. Συγκεκριμένα, η Novibet μοιράζει στοιχήματα τριών διαφορετικών αξιών, ανάλογα με τα ποσά που στοιχημάτισαν οι παίχτες στα εικονικά της αθλήματα. Και, οποιοδήποτε κι από τα τρία στοιχήματα κι αν κερδίσει κάποιος παίχτης, θα μπορεί να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Την προσφορά αυτήν μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι των στοιχημάτων, μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, προσφέροντας στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία