Ανταμοιβές στο live του Ολυμπιακός-Τότεναμ μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Τότεναμ, στο πλαίσιο των ομίλων του Chgampions League, και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη, κατά τη διάρκεια του αγώνα εκμεταλλευόμενοι φυσικά και κάποιες προσφορές** που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Παράλληλα, η Novibet έχει φροντίσει να προσφέρει και κάποιες ευκαιρίες για όσους θέλουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από κέρδη και υπόσχεται να ανταμείψει όσους εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά** της με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Τη νέα προσφορά** της Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Ολυμπιακός-Τότεναμ. Και όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν την ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας, αφού θα πρέπει να τοποθετήσουν live στοιχήματα. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην προσφορά** της Novibet. Η αγορά που θα επιλέξουν οι παίχτες, καθώς και ο τρόπος που θα διευθετηθεί το στοίχημά τους, δεν έχουν καμία σημασία.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Ολυμπιακός-Τότεναμ θα κερδίσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, με συγκεκριμένη αξία. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να διεκδικήσει ένα τέτοιο στοίχημα, μικρής, μεσαίας ή μεγάλης αξίας, ανάλογα με την αξία που θα έχει το στοίχημα που θα τοποθετήσει. Το στοίχημα, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο, και στην περίπτωση που κερδίσει, θα αποφέρει κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Όσα μέλη της Novibet θελήσουν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Τότεναμ έχουν στη διαθεσή τους και την προσφορά** της 0% γκανιότας*, μιας και η στοιχηματική εταιρία τον επέλεξε για την καθημερινή της προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία