Ανταμοιβές για τα σημερινά τρίποντα του Ολυμπιακού μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet συνεχίζει να ανταμείβει τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague και η σημερινή προσφορά** της αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Στον συγκεκριμένο αγώνα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις, ανάλογα με τα εύστοχα τρίποντα των ερυθρόλευκων!

Για να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν την σχετική ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν το τζάμπολ του αγώνα και να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ. Η απόδοση που θα συνοδεύει το στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να είναι 1.70 και άνω.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το ποια αγορά του αγώνα θα επιλέξουν, αλλά ούτε και το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Αν καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή σε κάθε περίπτωση.

Η ανταμοιβή που θα δικαιούνται όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τέλος, θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο, ενώ η αξία του θα εξαρτάται από τα εύστοχα τρίποντα του Ολυμπιακού στον αποψινό αγώνα. Συγκεκριμένα, για κάθε εύστοχο τρίποντο των ερυθρόλευκων, η αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο θα αυξάνεται κατά 1 ευρώ.

Την σειρά των πρασίνων από χτες παίρνουν οι ερυθρόλευκοι και η Novibet που χτες αντάμειψε τα τρίποντα του Παναθηναϊκού σήμερα ανταμείβει τα τρίποντα του Ολυμπιακού. Τέλος το στοίχημα που προσφέρει η Novibet μπορούν να το διεκδικήσουν και Έλληνες μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία