Προσφορά** στο live του ΤΣΣΚΑ-Ρεάλ από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Όπως και κάθε άλλος αγώνας του Final Four της Euroleague, ο σημερινός ημιτελικός ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης θα καλυφθεί στοιχηματικά και μετά το τζάμπολ στην στοιχηματική εταιρία Novibet. Τα μέλη της εταιρίας θα μπορούν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκειά του, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος, και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, όμως, οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στη σημερινή της προσφορά** θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και μια σειρά από ανταμοιβές, χάρη στη νέα της προσφορά**.

Η συγκεκριμένη προσφορά** αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet στο live του αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης. Εφόσον, μάλιστα, καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή όχι.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Αυτό που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι απλά να συντονιστούν στο live του αγώνα του Final Four ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκειά του, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Εφόσον τις καλύψουν, θα δικαιούνται μία από τις τρεις ανταμοιβές της προσφοράς**: τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο, διαφορετικής αξίας.

Η αξία του στοιχήματος που θα κερδίσει κάθε παίχτης εξαρτάται από την αξία των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσει. Για παράδειγμα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν live στοιχήματα μικρής αξίας θα λάβουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρότερης αξίας. Και, όσο μεγαλύτερη θα είναι η αξία των live στοιχημάτων, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αξία της ανταμοιβής που θα εξασφαλίσουν.

Χάρη στο στοίχημα που θα εξασφαλίσουν μέσω της προσφοράς**, τέλος, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet για τον σημερινό αγώνα ΤΣΣΚΑ-Ρεάλ έχει ανακοινώσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τα μέλη της. Προσφορές** τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία