Νέα προσφορά για το αμερικανικό ποδόσφαιρο από την στοιχηματική εταιρεία Mybet

Όσο κι αν η αγωνιστική δράση (ειδικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) είναι έντονη αυτές τις ημέρες στην Ευρώπης, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους αγώνες που πραγματοποιούνται σε διαφορετικά αθλήματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι ΗΠΑ, άλλωστε, ζουν αυτές τις ημέρες στους ρυθμούς των αγώνων του NFL, του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Αν και δεν πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα εκτός ΗΠΑ, το αμερικανικό ποδόσφαιρο έχει αρκετούς φίλους και στις τάξεις των παιχτών του στοιχήματος, οι οποίοι μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε New England Patriots και Kansas City Chiefs. Όσοι το κάνουν μέσω της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, στο πλαίσιο της σημερινής της προσφοράς.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για το αμερικανικό ποδόσφαιρο

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα του NFL θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Εφόσον καλύψουν τους όρους της προσφοράς και κερδίσουν, οι τυχεροί παίχτες θα εισπράξουν μαζί με τα κέρδη τους και ένα στοίχημα δίχως ρίσκο, το οποίο θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Το στοίχημα που αποτελεί την ανταμοιβή τους θα έχει αξία ίση με το στοίχημα που θα τοποθετήσουν στον αγώνα ανάμεσα σε New England Patriots και Kansas City Chiefs, ενώ θα βρίσκεται στον λογαριασμό τους για τις τρεις επόμενες ημέρες, διαθέσιμο για χρήση σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet και έπειτα να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ στον αγώνα ανάμεσα σε New England Patriots και Kansas City Chiefs, πριν την έναρξή του αγώνα (ξεκινά στις 03:30), επιλέγοντας οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί το σημείο της επιλογής τους να έχει απόδοση 1.60 και άνω.

Επιπλέον, το στοίχημα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να περιέχει μια σωστή πρόβλεψη και να αποφέρει κέρδη. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, ο παίχτης θα δικαιούται την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Mybet.

H Mybet η οποία ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, σήμερα έχει ανακοινώσει και Happy Hour για την γερμανική Bundesliga.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία