Εταιρεία στοιχημάτων Mybet: Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στη Bundesliga

Τις επόμενες ημέρες, το αγωνιστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου θα γεμίσει με αγώνες της Bundesliga. Οι συγκεκριμένοι αγώνες παρουσιάζουν, όπως πάντα, έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον (πρόκειται, άλλωστε, για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης) και τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αυτούς αναμένεται να είναι πολλά.

Κάποια από αυτά τα στοιχήματα, βέβαια, θα κερδίσουν και κάποια άλλα θα χάσουν – το ρίσκο είναι πανταχού παρόν και οι προβλέψεις δύσκολες. Κάποια μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Mybet, όμως, θα κερδίσουν παράλληλα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα της προσφορά.

 

Happy Hour στη Bundesliga

Όσα μέλη της Mybet, λοιπόν, σπεύσουν να στοιχηματίσουν στους επερχόμενους αγώνες της Bundesliga θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς ρίσκο.

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχεται να χαρίσει την ευκαιρία στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν το απαραίτητο ποσό στη Bundesliga. Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν τουλάχιστον 50 ευρώ στους επερχόμενους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος θα κερδίσουν αυτή ακριβώς την ευκαιρία.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά της Mybet, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στους αγώνες της Bundesliga θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 50 ευρώ. Ωστόσο, θα μπορούν να είναι μονά ή παρολί, αρκεί να τοποθετηθούν πριν από την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορούν σε σημεία (σε οποιαδήποτε αγορά) που συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν ή αν θα χάσουν.

Εφόσον συμμετάσχουν στην προσφορά, λοιπόν, και τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει στοιχήματα συνολικής αξίας 50 ευρώ θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την προσφορά έχουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία