Ανταμοιβές για τα τρίποντα του Παναθηναϊκού προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet!

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα εκτός έδρας, κόντρα στη Βιλερμπάν, στο πλαίσιο της Euroleague, και ο αγώνας είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στις εταιρίες στοιχημάτων. Όπως είναι φυσικό, η Novibet έχει ανακοινώσει και κάποιες προσφορές** για την κορυφαία αναμέτρηση και οι παίχτες θα μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν ανταμοιβές, ανάλογα με τα εύστοχα τρίποντα που θα πετυχαίνουν οι παίχτες του Τριφυλλιού!

Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ανάλογης των εύστοχων τριπόντων του Παναθηναϊκού.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα, επιλέγοντας οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές του αγώνα. Το στοίχημα αυτό, όμως, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίσουν αυτόματα τη συμμετοχή τους στην προσφορά**. Και, ανεξάρτητα από το αν θα προβλέψουν σωστά ή όχι, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Ο τρόπος υπολογισμού της αξίας της ανταμοιβής

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και η αξία του θα εξαρτάται από τον αριθμό των εύστοχων τριπόντων που θα πετύχουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα, κάθε εύστοχο τρίποντο θα προσθέτει και 1 ευρώ στην αξία του στοιχήματος.

Το στοίχημα, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Τα πιθανά κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο αγώνας Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός συνοδεύεται και από την προσφορά** της 0% γκανιότας* από τη Novibet για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία