888: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Μονακό-Τότεναμ

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα στις στοιχηματικές εταιρίες είναι αυτός ανάμεσα σε Μονακό και Τότεναμ, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο του Champions League. Όπως είναι φυσικό, όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα έχουν δεκάδες επιλογές, από το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης έως τον πρώτο σκόρερ.

 

Ειδικά η τελευταία στοιχηματική αγορά συνοδεύεται από μια μοναδική ευκαιρία, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων 888. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων, η οποία μπορεί να επιστρέψει έως και 25 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ του Μονακό-Τότεναμ και χάσουν. Οι παίχτες αυτοί έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά της 888.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα υπόσχεται επιστροφή έως και 25 ευρώ, σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ του αγώνα και χάσουν. Για να πραγματοποιηθεί, όμως, η επιστροφή, η 888 απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον αγώνα να λήγει ισόπαλος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσφορά δε θα τεθεί σε ισχύ.

 

Όσοι παίχτες, μάλιστα, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 888 θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Εκτός από την τοποθέτηση του στοιχήματός τους στην αγορά του πρώτου σκόρερ απαιτείται και η τοποθέτηση ενός μονού στοιχήματος (τα παρολί και τα συστήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά). Επιπλέον, δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα, αλλά μόνον όσα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επαληθευθεί το σενάριο της 888 και πραγματοποιηθεί η επιστροφή, οι δικαιούχοι θα λάβουν έως και 25 ευρώ από το χαμένο στους στοίχημα, με τη μορφή ενός ακόμη στοιχήματος. Το δωρεάν στοίχημα θα έχει ισχύ εφτά ημερών και θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία