Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Στοιχήματα χωρίς ρίσκο από το κινητό

Η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε δεκάδες αθλήματα και εκατοντάδες αγώνες και μέσω του κινητού τους, προκειμένου να μη χάνουν τη στοιχηματική δράση, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Όπως είναι φυσικό, όσοι προτιμούν να στοιχηματίζουν από το κινητό τους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πάρα πολλές επιλογές, αλλά και να εκμεταλλευτούν κάποιες συμφέρουσες προσφορές.

Μία τέτοια ανακοίνωσε σήμερα η Mybet, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για όσους στοιχηματίζουν από το κινητό τους και προτιμούν τους αγώνες ποδοσφαίρου. Οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν τις επόμενες ημέρες να διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Οι όροι της προσφοράς

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Mybet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν και έπειτα να ξεκινήσουν να τοποθετούν στοιχήματα από το κινητό. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν από το κινητό στο ποδόσφαιρο, σε αποδόσεις 1.70 και άνω, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Ωστόσο, για να κερδίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 100 ευρώ από το κινητό τους, έως τις 13 Ιουνίου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Αυτό το στοίχημα θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους, αφού καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, και θα έχει αξία ίση με το 10% της αξίας των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν, έως ένα όριο. Επιπλέον, θα έχει ισχύ τριών ημερών από τη στιγμή που θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς των παιχτών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Χάρη σε αυτό το στοίχημα, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία