Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο Κόπα Άφρικα η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Μία ακόμη προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον σημερινό κορυφαίο αγώνα του Κόπα Άφρικα. Η νέα προσφορά** καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στον σημερινό προημιτελικό ανάμεσα σε Νιγηρία και Ν. Αφρική και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Η σημερινή προσφορά** ισχύει για επιλεγμένα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα και υπόσχεται να τους ανταμείψει, είτε αυτά κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet δεν έχουν παρά να περιμένουν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι live και να αφορούν σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, προκειμένου να αποφέρουν την ανταμοιβή.

Αυτές είναι οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς** και το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα αυτά δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα αποφέρουν την ανταμοιβή στους παίχτες που τα έχουν τοποθετήσει.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα στοιχήματα

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Novibet και καλύψουν στο έπακρο τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Novibet, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα ενδεχόμενα κέρδη, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας Νιγηρία-Ν. Αφρική ανακοινώθηκε και με 0% γκανιότα* από την Novibet. Προσφορές** που μπορούν να επωφεληθούν και όλοι οι Έλληνες μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχημαιτκές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία