Δωρεάν στοίχημα στο Champions League από την Intertops

H στοιχηματική εταιρία Intertops ανακοίνωσε μια νέα προσφορά που αφορά σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο Champions League. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, άλλωστε, βρίσκεται στην κρίσιμη φάση των 16 και οι αγώνες που ακολουθούν παρουσιάζουν τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Το ενδιαφέρον αυτό αυξάνεται ακόμη περισσότερο, χάρη στη νέα προσφορά της Intertops. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν σε τρεις από τους αγώνες του Champions League των επόμενων ημερών και να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα, τα οποία θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Intertops καλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν στους εξής αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι που διεξάγεται στις 16 Φεβρουαρίου, σε αυτόν ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου που διεξάγεται στις 23 Φεβρουαρίου και σε αυτόν ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα που επίσης διεξάγεται στις 23 Φεβρουαρίου. Για να δικαιούνται τα δωρεάν στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τριών σημείων το οποίο θα προβλέπει τη νικήτρια ομάδα κάθε αγώνα.

 

Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 6 ευρώ και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι παρολί και όχι κάποιο σύστημα. Εφόσον πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, ανεξάρτητα από το αν κερδίσει ή χάσει, θα εξασφαλίσει στους παίχτες που το τοποθέτησαν δωρεάν στοιχήματα αξίας ίσης με το 50% της αξίας του παρολί.

 

Για να εξασφαλίσουν το εν λόγω δωρεάν στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Intertops, στέλνοντας ένα e-mail στο bet@intertops.eu, αναφέροντας τον ειδικό κωδικό CL3PARLAY και αναγράφοντας τον κωδικό του στοιχήματός τους. Με τον τρόπο αυτό, θα εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο.

Παρόλο που η Intertops είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδας μιας και δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία