Προσφορά** στο live του τελικού του Europa League από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Ο Μάιος είναι ο μήνας των τελικών και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν απόψε την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν ακόμα – τον τελικό του Europa League στο ποδόσφαιρο, ο οποίος διεξάγεται σήμερα στις 21:45 ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ειδικά τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, μάλιστα, θα μπορούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Η νέα προσφορά** της Novibet αφορά αποκλειστικά στα live στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa League και υπόσχεται να ανταμείψει όσους συμμετάσχουν σε αυτή και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις με ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα.

 

Τρία διαφορετικά στοιχήματα ως ανταμοιβή

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στον τελικό θα διεκδικήσουν ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η προσφορά**. Η αξία του στοιχήματος που θα κερδίσουν θα είναι ανάλογη των χρημάτων που θα στοιχηματίσουν. Για παράδειγμα, αν κάποιος τοποθετήσει ένα στοίχημα μικρής αξίας, θα εξασφαλίσει και ένα στοίχημα μικρής αξίας, αν τοποθετήσει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας, θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και αν τοποθετήσει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας, θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Σε κάθε περίπτωση, το στοίχημα που θα κερδίσει θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, ώστε να του αποφέρει κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρει χρήματα από τον λογαριασμό του.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά**, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να διαβάσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της Novibet και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να συνδεθούν με το live του αγώνα και να τοποθετήσουν κατά τη διάρκειά του τα κατάλληλα στοιχήματα, όπως προβλέπουν οι όροι της προσφοράς**.

Να σας θυμίσουμε εκτός του ότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για σήμερα έχει ανακοινώσει 0% γκανιότα* για τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία