Δωρεάν στοίχημα 10 ευρώ για το EURO 2016 από τη Netbet

Από τη μία, το EURO 2016 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου πρέπει να κάνουν κι άλλη υπομονή. Από την άλλη, όμως, διεξάγονται καθημερινά, όσο οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της διοργάνωσης, φιλικοί αγώνες που υπόσχονται θέαμα και ευκαιρίες στοιχηματισμού.

 

Οι συγκεκριμένοι αγώνες, μάλιστα, υπόσχονται κάτι περισσότερο στα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Netbet: ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 10 ευρώ, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στους αγώνες του EURO 2016 και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν, για να εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα που υπόσχεται η προσφορά της Netbet, είναι να στοιχηματίσουν σε έναν από τους φιλικούς αγώνες που απομένουν, έως ότου ξεκινήσει το EURO.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα που προσφέρει η Netbet θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα τουλάχιστον στοίχημα σε οποιονδήποτε από τους φιλικούς αγώνες που διεξάγονται έως τις 8 Ιουνίου.

 

Το στοίχημα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να είναι μονό και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάποιου αγώνα. Επίσης, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.60 και άνω. Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές του αγώνα.

 

Εφόσον τοποθετήσουν το απαραίτητο στοίχημα, λοιπόν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα των 10 ευρώ, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Και αυτό θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους εντός 24 ωρών από τη λήξη της προσφοράς, εγκαίρως για την έναρξη του EURO 2016. Κάθε παίχτης, βέβαια, μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα τέτοιο δωρεάν στοίχημα, αλλά χάρη σε αυτό θα μπορεί να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο, στον αγώνα του EURO 2016 που θα επιλέξει.

 

Το δωρεάν αυτό στοίχημα μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίκτες διότι η Netbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία