Δωρεάν στοίχηματα στο κινητό υπόσχεται η Titanbet

Η στοιχηματική εταιρία Titanbet διατηρεί μια πλούσια σε επιλογές mobile πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της, δίνοντας στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα στα αθλήματα και στις διοργανώσεις της επιλογής τους, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, χρησιμοποιώντας απλά το κινητό τους. Οι επιλογές τους είναι αρκετές και θα βρουν αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη – καθώς και ευκαιρίες να εκμεταλλευτούν κάποια αποκλειστική προσφορά.

 

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η νέα προσφορά της Titanbet, η οποία ανταμείβει τα δραστήρια μέλη που στοιχηματίζουν από το κινητό τους. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα για κάθε 10 που θα τοποθετούν στη mobile πλατφόρμα οι παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, το δωρεάν στοίχημα θα κερδίζουν όσοι τοποθετούν 10 τουλάχιστον στοιχήματα από το κινητό τους, σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιαδήποτε διοργάνωση ή αγορά. Ωστόσο, κάθε στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να έχει τοποθετηθεί σε σημείο με απόδοση 1.80 και άνω.

 

Για κάθε τέτοια 10 στοιχήματα που θα τοποθετούν από το κινητό τους, οι παίχτες θα κερδίζουν ένα δωρεάν. Το δωρεάν στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 10% των προηγούμενων στοιχημάτων και η μέγιστη έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Επιπλέον, θα μπορεί να τοποθετηθεί αποκλειστικά μέσω κινητού, αλλά σε οποιοδήποτε άθλημα, διοργάνωση ή αγορά. Και, φυσικά, αν συνοδεύεται και από μια σωστή πρόβλεψη, θα αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Κάθε παίχτης, τέλος, μπορεί να κερδίσει το εν λόγω δωρεάν στοίχημα και να ξεκινήσει άμεσα να διεκδικεί το επόμενο. Η Titanbet, άλλωστε, υπόσχεται έως και εφτά τέτοια στοιχήματα το μήνα, στα μέλη της που στοιχηματίζουν συχνά από το κινητό τους.

H Titanbet είναι από τις νέες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ και πάρα πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία