Νέα προσφορά για το Europa League από την εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο επικεντρώνεται σήμερα στους αγώνες του Europa League που διεξάγονται ανά την Ευρώπη. Οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού και μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις μόνες ή συνδυασμένες σε παρολί, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ωστόσο, μόνον όσοι αποφασίσουν να στοιχηματίσουν live θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet.

Πρόκειται για μια προσφορά που θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Europa League. Και, μέσω αυτής της προσφοράς, οι παίχτες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν άλλα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς

Όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Mybet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Εξάλλου, αν το τοποθετήσουν και κερδίσουν, θα εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται. Ακόμη κι αν χάσουν, όμως, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους δεν πρόκειται να μειωθεί.

Το στοίχημα που θα αποκτήσουν μέσω της προσφοράς θα έχει αξία ίση με το 1/3 του ποσού που θα στοιχηματίσουν live και θα διαρκέσει για τρεις ημέρες. Τέλος, οι παίχτες θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα της 20ης Οκτωβρίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Europa League. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν μέσω της live πλατφόρμας, κατά τη διάρκεια των επιλεγμένων αγώνων και να έχουν συνολική αξία 30 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Από εκεί και πέρα, μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε σημερινό αγώνα του Europa League, αλλά και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Στην προσφορά, τέλος, συμμετέχουν μονά και παρολί στοιχήματα, ενώ δεν έχει καν σημασία αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο στους παίχτες. Τέλος να σας υπενθυμίσουμε πως μέσα σε αυτούς τους παίχτες μπορεί να είναι και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία