Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ανταμοιβές στο live του Ολυμπιακός-Ντιναμό

Ο Ολυμπιακός σήμερα επανέρχεται στους ρυθμούς της Ευρώπης, αφού αγωνίζεται απόψε εναντίον της Ντιναμό Κιέβου, σε έναν αγώνα που προσελκύει έντονο ενδιαφέρον, αλλά και μια σειρά από προσφορές** από τις στοιχηματικές εταιρίες που μπορούν να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Ειδικά στην περίπτωση της εταιρίας στοιχήματος Novibet, η προσφορά** για το Ολυμπιακός-Ντιναμό υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν!

Η νέα προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για επιλεγμένα στοιχήματα στο live του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου και μπορεί να ανταμείψει τους παίχτες με στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά** της Novibet;

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά**, τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet θα πρέπει να περιμένουν έως την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό ή παρολί στοίχημα, με αξία 10 ευρώ και άνω και απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Άλλωστε, στους όρους της προσφοράς** της Novibet δεν αναφέρονται μόνο τα χαμένα ή τα κερδισμένα στοιχήματα, μα όλα.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά** και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή. Θα πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Novibet, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στο Ολυμπιακός-Ντιναμό δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ναταμοιβή.

Το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντιναμό αποτελεί και μέρος της προσφοράς** της Novibet που αφορά ενισχυμένες αποδόσεις σε συνδυαστικά στοιχήματα της ιστοσελίδας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία