Προσφορά στο χάντμπολ από την εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος προτιμούν να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, ενώ κάποιοι επιμένουν να στοιχηματίζουν και σε μπάσκετ, τένις και άλλα δημοφιλή αθλήματα. Ωστόσο, κάποια άλλα αθλήματα, όπως το χάντμπολ για παράδειγμα, παραμένουν αδικημένα στις προτιμήσεις των παιχτών. Πάλι καλά, όμως, που υπάρχουν και προσφορές σαν τη σημερινή της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, που θυμίζουν ότι υπάρχει αξία και στον στοιχηματισμό σε άλλα αθλήματα!

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Mybet ανταμείβει τους παίχτες που θα αφήσουν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα υπόλοιπα συνηθισμένα αθλήματα και θα στοιχηματίσουν στους αγώνες του χάντμπολ. Οι παίχτες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, μέσω της νέας προσφοράς.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο στο χάντμπολ

Η προσφορά της Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος ισχύει μόνο για σήμερα και αφορά αποκλειστικά σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο χάντμπολ. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν, οι παίχτες αυτοί θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Θα πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα έχει αξία ίση με αυτή του κερδισμένου τους στοιχήματος (έως ένα προκαθορισμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει νέα κέρδη.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Οκτωβρίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στο χάντμπολ. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε διοργάνωση, σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του χάντμπολ. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Εφόσον, λοιπόν, οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο χάντμπολ και κερδίσουν θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα που θα μπορεί να τους αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία