Ανταμοιβές στο Αγγλία-Βέλγιο μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, είναι και σήμερα γενναιόδωρη στον τομέα των προσφορών** και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν κορυφαίο αγώνα και να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές. Η νέα προσφορά** της ιστοσελίδας μοιράζει στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσους παίχτες συντονιστούν στο live του αγώνα ανάμεσα σε Αγγλία και Βέλγιο και τοποθετήσουν στοιχήματα κατά τη διάρκειά του.

Βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, προκειμένου να δικαιούνται την ανταμοιβή. Και με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν εκ νέου στοιχήματα, χωρίς να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ από τον λογαριασμό τους.

 

Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο Αγγλία-Βέλγιο

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Αγγλία και Βέλγιο και μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετήσουν τα μέλη της κατά τη διάρκειά του, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, οι οποίοι απαιτούν ελάχιστα ποσά και αποδόσεις), οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το αν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν κερδίσουν ή χάσουν, μάλιστα, δεν έχει καμία σημασία για την προσφορά**. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Η Novibet μοιράζει τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο διαφορετικής αξίας σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** και, ανάλογα με την αξία του live στοιχήματος που θα τοποθετήσουν, οι παίχτες θα λάβουν και την αντίστοιχη ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής αξίας, ένα μεσαίας αξίας και ένα μεγάλης αξίας. Και στις τρεις περιπτώσεις, όμως, τα στοιχήματα αυτά θα μπορέσουν να αποφέρουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο σε όσους τα χρησιμοποιήσουν σωστά.

Να σας θυμίσουμε πως για σήμερα η Novibet έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα Σενεγάλη-Κολομβία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία