Δωρεάν στοιχήματα για το Europa League υπόσχεται η BetFred

Μπορεί η σημερινή βραδιά να είναι αφιερωμένη στο Champions League και σε αγώνες που αναμένεται να συγκεντρώσουν εκατοντάδες στοιχήματα, αλλά η εταιρία στοιχημάτων BetFred δεν ξεχνά το Europa League, το οποίο επιστρέφει αύριο, με επίσης ενδιαφέροντες αγώνες. Στη νέα της προσφορά, μάλιστα, συνδυάζει αγώνες και των δύο διοργανώσεων και υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα στα μέλη της.

 

Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα για τους αγώνες του Europa League αυτής της εβδομάδας για όσους παίχτες στοιχηματίσουν απόψε στους αγώνες του Champions League. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον τρία στοιχήματα σε αντίστοιχους αποψινούς αγώνες θα κερδίσει ένα live στοίχημα για αύριο. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν όσοι επιθυμούν να κερδίσουν το δωρεάν στοίχημα θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα (στην πλατφόρμα του live στοιχήματος), σε τρεις διαφορετικές αναμετρήσεις του Champions League. Επίσης, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Ανεξάρτητα από το αν τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα κερδίσουν ή χάσουν, τα μέλη της BetFred θα δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα μπορούν να τοποθετήσουν αποκλειστικά σε έναν από τους αυριανούς αγώνες του Europa League. Το δωρεάν στοίχημα θα έχει αξία ίση με το μέσο όρων των τριών στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν σήμερα και θα πιστωθεί εντός των επόμενων 24 ωρών από τη λήξη και του τελευταίου σημερινού αγώνα του Champions League. Η διάρκειά του, μάλιστα, θα εξαντληθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική του Europa League.

 

Τέλος, για να μπορεί κάποιος παίχτης να διεκδικήσει το δωρεάν στοίχημα που υπόσχεται η BetFred, δεν πρέπει να υποκύψει στον πειρασμό και να προχωρήσει σε cash out. Στην προσφορά συμμετέχουν, άλλωστε, μόνον τα στοιχήματα που θα διευθετηθούν κανονικά.

Η Betfred είναι μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο και προσφέρει  τεράστια ποικιλία αθλημάτων,στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών  στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία