Δωρεάν στοίχημα στις "Γρήγορες Αγορές" της Netbet

Πρόσφατα, η εταιρία στοιχήματος Netbet εγκανίασε ένα νέο τρόπο live στοιχηματισμού, με το προϊόν "Γρήγορες Αγορές". Πρόκειται για μια νέα δυνατότητα που έχουν τα μέλη της που στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις "Γρήγορες Αγορές" μπορούν να επιλέξουν μία από τις προσφερόμενες εξελίξεις ενός αγώνα και να στοιχηματίσουν στο αν θα συμβούν ή όχι στο επόμενο λεπτό ή πεντάλεπτο. Οι εξελίξεις αυτές είναι κάποιο γκολ, κόρνερ, κάρτα, πέναλτι, πλάγιο, φάουλ ή σουτ για γκολ σε ποδοσφαιρικό αγώνα και οι παίχτες, εφόσον κερδίσουν, θα εισπράξουν άμεσα τα κέρδη τους, πριν τη λήξη του αγώνα.

 

Ακόμη και στην περίπτωση που χάσουν, όμως, λόγω μιας κακής πρόβλεψης, τα μέλη της Netbet έχουν την ευκαιρία να ρεφάρουν, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρεία. Σύμφωνα με την εν λόγω προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Netbet που θα τοποθετήσουν για πρώτη φορά στοίχημα στις "Γρήγορες Αγορές" δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ, στην περίπτωση που χάσουν. Αν, λοιπόν, κάποιος στοιχηματίσει σε ένα σημείο των "Γρήγορων Αγορών" και χάσει, θα δει το δωρεάν στοίχημα των 5 ευρώ να πιστώνεται στο λογαριασμό του.

 

Ωστόσο, οι όροι της προσφοράς προβλέπουν πως το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετήσει κάποιος στις "Γρήγορες Αγορές", προκειμένου να δικαιούται το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση τουλάχιστον 1.60. Επιπλέον, μόλις το στοίχημα χαθεί, ο παίχτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μέσω e-mail στο support@netbet.com, γράφοντας RAPID FIRE και τον κωδικό του στοιχήματος.

 

Όσον αφορά στα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το δωρεάν στοίχημα, τέλος, αυτά θα λογίζονται ως μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουν σε τζιράρισμά τους επί τρεις φορές σε στοιχήματα απόδοσης 1.60 και άνω, προκειμένου να μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Netbet θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις νέες "Γρήγορες Αγορές" χωρίς ρίσκο, αφού, ακόμη κι αν χάσουν, θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, με το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν ξανά κέρδη.

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει στα μέλη της onlie καζίνο και πόκερ room πάρα πολλά παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία