Ανταμοιβές για τα ειδικά του Champions League μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες του Champions League αυτής της εβδομάδας, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, τα οποία μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά σε πιο ιδιαίτερες πτυχές των αναμετρήσεων. Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet, μάλιστα, υπόσχονται να αποφέρουν σήμερα, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές, χάρη σε μια νέα προσφορά**.

Η προσφορά** αυτή ζητά από τους παίχτες να επιλέξουν ένα από τα ειδικά στοιχήματα και, στην περίπτωση που καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα της Novibet που μπορούν να αποφέρουν ανταμοιβές

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα ειδικά στοιχήματα του Champions League και να τα τοποθετήσουν πριν την έναρξη των αγώνων. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να είναι μονά.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Άλλωστε, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν τα ειδικά στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες κερδίσουν ή χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρουν μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή για τα ειδικά στοιχήματα της προσφοράς**

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα την εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να τοποθετηθεί έπειτα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει εκ νέου κέρδη. Αν κερδίσει, μάλιστα, θα αποφέρει κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Επιπλέον να συμπληρώσουμε πως για σήμερα η Novibet προσφέρει τον αγώνα Ντόρτμουντ-Ίντερ με 0% γκανιότα*, μην ξεχνάτε ως όλες αυτές τις προσφορές** και άλλες πολλές που προσφέρει η Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία