Ανταμοιβές για επιλεγμένα στοιχήματα στη Euroleague μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Οι εταιρίες στοιχημάτων φροντίζουν να ανακοινώνουν συμφέρουσες προσφορές** για τους κορυφαίους αγώνες της Euroleague και οι παίχτες που τις εκμεταλλεύονται έχουν την ευκαιρία να συνοδεύουν τα πιθανά τους κέρδη με μια σειρά ανταμοιβών. Μια τέτοια προσφορά** ισχύει και σήμερα για όσα μέλη της ιστοσελίδας Novibet τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα: αυτόν ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε.

Η σημερινή προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά**, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, απλά τοποθετώντας τα στοιχήματα και ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet ισχύει μόνο για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε. Οι παίχτες που θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, επιλέγοντας οποιαδήποτε αγορά προτιμούν. Το στοίχημα, όμως, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω απλές προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθεί η πρόβλεψή τους. Άλλωστε, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα έχουν εξασφαλίσει τη σχετική ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή για τα μέλη της Novibet

Η ανταμοιβή που θα κερδίσουν όσοι εκμεταλλευτούν με επιτυχία την προσφορά** θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση επιπλέον κερδών, χωρίς τη χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία, ενώ στην περίπτωση που κερδίσει, θα αποφέρει κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Τέλος να θυμίσουμε πως ο αγώνας Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε προσφέρεται από την Novibet και με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία