Επιστροφή χρημάτων στο γκολφ από την Betbright

Στις 10-13 Μαρτίου, οι λάτρεις του γκολφ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν (αλλά και να στοιχηματίσουν σε αυτούς) τους αγώνες δύο δημοφιλών τουρνουά: πρόκειται για τα Valspar Championship και το True Thailand Classic, δύο τουρνουά που υπόσχονται άφθονα κέρδη σε όσα μέλη της Bebright προβλέψουν σωστά τους νικητές.

 

Ακόμη κι όσοι παίχτες δεν κατορθώσουν, όμως, να προβλέψουν σωστά τους νικητές των δύο τουρνουά, έχουν την ευκαιρία στην Betbright να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους. Άλλωστε, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος έχει φροντίσει να ανακοινώσει μια σχετική προσφορά που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αναλυτικότερα, η Betbright προσκαλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν στους νικητές των δύο τουρνουά του γκολφ, στον τομέα με τα μακροπρόθεσμα στοιχήματά της. Και συνοδεύει την πρόσκληση αυτή με την υπόσχεση επιστροφής των χρημάτων που θα χάσουν, αν τελικά προβλέψουν λάθος.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, επιλέξουν έναν από τους συμμετέχοντες των δύο τουρνουά και αυτός τελικά τερματίσει όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση, θα λάβουν πίσω το σύνολο του ποσού που έχασαν, έως και τα 20 ευρώ. Ακόμη, όμως, κι αν ο παίχτης που επέλεξαν δεν τερματίσει δεύτερος, αλλά σε χαμηλότερη θέση, θα εξασφαλίσουν επιστροφή του 50% των χρημάτων που έχασαν!

 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια διπλή προσφορά, η οποία υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων με τη μορφή ενός δωρεάν στοιχήματος. Για να μπορούν, όμως, οι παίχτες να συμμετάσχουν, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα σε ένα (ή και στα δύο) τουρνουά, αξίας 1 ευρώ και άνω. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο στοίχημα σε κάθε τουρνουά. Και όσοι τελικά προβλέψουν λάθος θα δουν τα χρήματά τους να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία