Ανταμοιβές στα στοιχήματα της Δευτέρας από την στοιχηματική εταιρεία Mybet

Κάθε Δευτέρα, η εταιρεία στοιχημάτων Mybet ενεργοποιεί μία από τις εβδομαδιαίες της προσφορές και ανταμείβει τα μέλη της που στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια μίας από τις λιγότερο δημοφιλείς ημέρες της εβδομάδας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τους λογαριασμούς τους.

Η ευκαιρία αυτή δίνεται και σήμερα σε όσα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, αφού πρώτα συμμετάσχουν στην προσφορά.

 

Ευτυχώς είναι Δευτέρα!

Η προσφορά της Mybet δίνει επιπλέον αξία στα στοιχήματα της σημερινής ημέρας, καθώς μπορούν να αποφέρουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ευκαιρία τοποθέτησης ενός ακόμη στοιχήματος, αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Όσοι ανταμειφθούν με αυτό το στοίχημα θα έχουν την ευκαιρία να το τοποθετήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει η Mybet, και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Πρώτα, βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τη σημερινή ανταμοιβή της εταιρείας στοιχημάτων Novibet θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet. Ωστόσο θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 30 ευρώ και να αφορούν σε σημεία (οποιασδήποτε αγοράς) με απόδοση 3.00 και άνω.

Αφού τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή όχι, οι παίχτες θα λάβουν την ανταμοιβή τους, η οποία θα τους επιτρέψει να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και την προσφορά αυτήν την ανακοινώνει κάθε Δευτέρα.Δείτε την προσφορά της προηγούμενης Δευτέρας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία