Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο ποδόσφαιρο από την εταιρεία στοιχηματισμού Novibet

Ανάμεσα στις διοργανώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν τα βλέμματα, το ενδιαφέρον και τα στοιχήματα των ποδοσφαιρόφιλων ξεχωρίζει από σήμερα και το International Champions Cup, το τουρνουά των φιλικών αγώνων που διεξάγεται ανάμεσα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Όπως είναι φυσικό, το τουρνουά έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον και από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες δεν έχουν χάσει την ευκαιρία να προσφέρουν επιλογές στοιχηματισμού, αλλά και να ανακοινώσουν σχετικές προσφορές**.

Μια τέτοια προσφορά** είναι διαθέσιμη από σήμερα και στην Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικούν καθημερινά στοιχήματα χωρίς ρίσκο και έπειτα να επιχειρούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματά τους.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο International Champions Cup

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, κάθε παίχτης μπορεί να κερδίζει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο την ημέρα, αρκεί να καλύπτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Εφόσον τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια μίας ημέρας θα μπορεί να κερδίσει ένα εκ των δύο προσφερόμενων στοιχημάτων χωρίς ρίσκο: ένα μικρότερης και ένα μεγαλύτερης αξίας.

Τα στοιχήματα αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έπειτα για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Novibet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ στους αγώνες μίας ημέρας του International Champions Cup. Εφόσον τα τοποθετήσουν, ανεξάρτητα από την αγορά που έχουν επιλέξει, αλλά και το αν θα κερδίσουν ή χάσουν, θα εξασφαλίσουν το κατάλληλο στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν από 20 έως 49,99 ευρώ κατά τη διάρκεια μίας ημέρας θα κερδίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο με τη μικρότερη αξία, ενώ όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν αυτό με τη μεγαλύτερη αξία.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία