Ανταμείβει τα σημερινά στοιχήματα στο Champions League η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Οι αγώνες του Champions League υπόσχονται και σήμερα να μονοπωλήσουν το αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον και οι πάιχτες του στοιχήματος χάρη στις εταιρίες στοιχημάτων έχουν για μια ακόμη ημέρα αρκετές επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κάποιοι παίχτες, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, αρκεί να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet.

Η νέα προσφορά** καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Champions League και, στην περίπτωση που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, θα τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, χωρίς να ανησυχούν για πολλά ανταλλάγματα ή δύσκολους περιορισμούς. Αυτό που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν 4 μονά στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Champions League, πριν ή μετά την έναρξή τους. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω, ενώ παράλληλα θα πρέπει το καθένα να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα καλύψουν τους όρους της προσφοράς** και θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους. Άλλωστε, δεν έχει καν σημασία το αν τα στοιχήματά τους θα κερδίσουν ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, η ανταμοιβή της προσφοράς** θα γίνει δική τους.

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς** θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο, αφού θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία, η οποία θα εξαρτάται και από το σύνολο της αξίας των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει στο πλαίσιο της προσφοράς**. Αναλυτικότερα, στοιχήματα αξίας 20-49,99 ευρώ θα τους αποφέρουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, στοιχήματα αξίας 50-99,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και στοιχήματα αξίας 100 ευρώ ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος αξίζει να συμπληρώσουμε πως η Novibet για σήμερα ανακοίνωσε τον αγώνα Άγιαξ-Τσέλσι με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία